Ben je op zoek naar een afzuigsysteem dat niet alleen krachtig is, maar ook naadloos in jouw designkeuken past? Dan is Elica downdraft de oplossing voor jou. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle keukenapparatuur, en hun downdraft oplossingen zijn daarop geen uitzondering.

Waarom kiezen voor Elica Downdraft?

Italiaans Design: Elica is een pionier in keukenapparatuur met een sterke focus op design. Hun downdraft systemen zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan elke keuken.

Krachtige Prestaties: Laat je niet misleiden door hun strakke uiterlijk. Elica downdraft systemen zijn uitgerust met krachtige motoren die kookdampen en geuren efficiënt afzuigen, waardoor je keuken fris en schoon blijft.

Geruisloos Werken: Dankzij geavanceerde motoren werken de NikolaTesla-kookplaten van Elica geruisloos, zelfs op de hoogste instellingen, wat ze ideaal maakt voor open keukens die overlopen in woonruimtes.

Makkelijk te Reinigen: De slimme ontwerpen van Elica maken reiniging een fluitje van een cent. De gladde oppervlakken en het ontbreken van moeilijk bereikbare hoekjes, samen met afneembare vetfilters die in de vaatwasmachine kunnen, zorgen voor optimale hygiëne.

NikolaTesla: De Alles-in-één Oplossing

Een van de meest indrukwekkende downdraft oplossingen van Elica is de NikolaTesla. Dit is niet zomaar een afzuigkap, maar een inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuigkap. Het combineert het beste van twee werelden: een krachtige kookplaat en een efficiënte afzuigkap in één stijlvol apparaat. De NikolaTesla is perfect voor wie houdt van koken en design.

Flexibele Oplossingen voor Elke Keuken

Naast de NikolaTesla biedt Elica ook losse downdraft systemen aan. Deze zijn ideaal als je al een kookplaat hebt en op zoek bent naar een discrete en krachtige afzuigoplossing. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, zodat je altijd een systeem vindt dat perfect bij jouw keuken past.

Elica: Voor Wie Kwaliteit en Design Belangrijk Zijn

Elica richt zich op mensen die waarde hechten aan kwaliteit en design. Hun downdraft systemen zijn niet alleen functioneel, maar ook een statement piece in de keuken. Als je op zoek bent naar een afzuigsysteem dat net zo mooi is als efficiënt, dan is Elica de perfecte keuze voor jou.

Voor meer informatie over Elica’s downdraft oplossingen, bezoek hun website op elica.com. Bij Downdraft Chef staan we klaar om je te helpen met alle benodigde accessoires en expertise om je keukenervaring te optimaliseren.

Latest Stories

Alles bekijken

Keramische Anti-aanbaklaag Schoonmaken: Tips voor Langdurig Gebruik

Keramische Anti-aanbaklaag Schoonmaken: Tips voor Langdurig Gebruik

Pannen met een PFAS-vrije keramische anti-aanbaklaag zijn een uitstekende keuze voor wie gezond en milieubewust wil koken. Met hun hoogwaardige anti-aanbaklaag bieden deze pannen niet alleen uitstekende kookprestaties, maar dragen ze ook bij aan een veiligere en gezondere keuken. Om...

Lees meer

Wat zijn Downdraft Pannen en Potten?

Wat zijn Downdraft Pannen en Potten?

In moderne keukens worden downdraft afzuigkappen steeds populairder. Deze innovatieve dampkappen zorgen voor een efficiënte afzuiging van kookdampen en rook, rechtstreeks van het kookoppervlak naar beneden. Bij DownDraft Chef begrijpen we de voordelen van deze systemen en bieden we een...

Lees meer

Ontdek de PFAS-vrije CeraGreen Anti-aanbaklaag van BergHOFF

Ontdek de PFAS-vrije CeraGreen Anti-aanbaklaag van BergHOFF

Bij Downdraft Chef hechten we veel belang aan de kwaliteit van de producten van BergHOFF die we aanbieden, waaronder de innovatieve PFAS-vrije CeraGreen antiaanbaklaag. In deze video laten we zien hoe de CeraGreen coatings van BergHOFF door de meest uitgebreide...

Lees meer